Taekwondo trening kamp 2018

 

Po ugledu na pripremne trening kampove renomiranih klubova, u susret nastupajućoj takmičarskoj sezoni koja počinje već krajem avgusta mjeseca, Pozivamo Vas da se priključite taekwondo kampu Novi Grad Sarajevo 2018. Trening kamp će se održati u organizaciji našeg kluba, u periodu od 16. – 20. jula  uz vodstvo naših vrhunskih taekwondo trenera Harisa Husića, Belmira Berberovića i asistenata. Sportsko rekreativni centar Ajdinovići će biti lokacija održavanja trening kampa uz sav svoj sadržaj, sportskih terena, bazena, farme, jahanja, ugodnog smještaja i all inclusive prehrane. Bitno je istaći da je taekwondo kamp za članove kluba jedinstvena prilika da dožive svoju osobnost i maksimiziraju svoje individualne sposobnosti, bez korištenja moderne tehnologije današnjice, računara, mobitela i interneta uz diciplinovan režim treninga (ranog ustajanja, spremanja kreveta i odjeće, ranijeg odlaska na spavanje), te educiranja iz oblasti sporta i primjerenog ponašanja. Svi učesnici će biti podijeljeni u nekoliko grupa, shodno zvanju, ambicijama i uzrastu, a za sve grupe će biti zastupljena slična ponuda.

 

Iz ponude treninga kampa izdvajamo:

-          Taekwondo taktičko tehnički trening

-          Trening izdržljivosti

-          Trening snage

-          Rad na elektronskoj taekwondo opremi

-          Predavanja o taktici

-          Predavanja o sudačkim pravilima

-          Predavanja o zdravoj prehrani

 

Iz ponude slobodnih aktivnosti izdvajamo:

-          Aktivnosti na bazenu i škola plivanja

-          Aktivnosti na sportskim terenima

-          Jahanje

-          Streličarstvo

-          Posjeta zoo vrtu

-          Škola u prirodi

-          Zabavni park

 

Taekwondo kamp traje 5 dana za koja su predviđena 4 noćenja u četverokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa all inclusive (neogranićena konzumacija hrane i pića) obrocima tokom cijelog dana. Svi učesnici taekwondo kampa će dobiti i dvije majice sa oficijelnim logom kampa. Cijeli aranžman ponude Sportsko rekreativnog Centra Ajdinovići možete pogledati na www.srca.ba.

Cijena petodnevnog aranžmana za članove kluba je 200,00 KM, a za ostale 250,00 KM!

Prijave za učestvovanje na kampu primamo do 15. juna 2018. godine, na info pultu kluba, a uplata 50 % troškova će biti obavezna do 29. juna.

 

Kamp

Elit Nutrition brine o vrhunskim sportašima

 

Elit Nutrition brine o vrhunskim sportistima, te redovno sponzorira naše najbolje juniore, Nedžada Husića i Adnu Borić, širokim asortimanom proizvoda zamjenske i dodataka ishrani.

 

ELitNutritionNedzad

 

Kalendar

June 2018
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Slučajno odabrana slika